Before

After

Location

Buckingham

Brief description of work

To provide disabled access, redesign the entrance and re-freshen the frontage.

What we did

We sent an engineer to site to carry out a risk assessment and survey, gathering information to allow us to redesign the entrance system allowing for disabled access. 

Once the design had been completed and the quotation accepted, a final site survey was carried out to check the measurements and a new sliding door system with pocket screen was installed.

The redesign allowed the door to be made safer incorporating disabled access and a more practical entrance with less maintenance was provided, and in turn make the building front more ascetically pleasing.

Once the installation was complete, we carried out safety checks in line with BS/EN16005 to ensure the entrance doors were fully tested and safe.

Get a quote

Top